1. huhtikuuta 2013

lomailua, ongelmia ja ties mitä!

Moikka,

Hyvää pääsiäistä tällee hieman ehkä myöhässä, vaikka puhelimella päivitän ahkerasti facebookkia ja muita niin jotenkin tänne kirjottaminen puhelimella ei nappaa.. No mutta kuulumisiin! Maxi lomaili Vermon jälkeen ja hieroja kävi sen hieromassa läpi ja vähän laitteli akupunktioneuloja ja torstaina ite suuntasin koulun jälkeen Kouvolaan ja Maxi jäi Julian (11v- perhetuttu) vastuulle vaikka äiti olikin joka päivä käyny auttamassa mutta silti ton ponin uskaltaa jättää kun tietää että kyllä sitä pidetään silmällä. No Julialla oli sitten lupa viikonloppuna ajaa Maxilla ja yks päivä kävi mielessä että onneks ollan vältytty selkä ongelmilta tänä vuonna että vuohiset vaan vaivannut no lauantaina sitten iltapäivästä Emma soitteli ja kyseli että miten viime vuonna hoidettiin kun Maxin selkä meni jumiin.. Hyvä etten sillä sekunnilla ottanu junaa Kouvolasta kotiin... No kipulääkkeillä selvittiin ja tilanne alkaa näyttää normaalilta ku tänään ite kävin ajamassa mutta kyllä silti pientä huomas että ei kaikki oo kunnossa.. Nyt sitten katotaan mihinpäin tästä lähetään ja hyvä tavote ehkä heinäkuussa päästään starttiin ni oon tyytyväinen!

Mutta kaikista erikoisinta tässä selkäasiassa on se että ensimmäisen kerran kun se tuli sitä epäiltiin lannehalvauksena, no viime vuonna vaihdettiin hermopinteeseen ja nyt Riku (Emman isä) eipäilee että saattais jotenkin liittyä iskiakseen.. Ota tästä sitten selvää mikä on mutta pidempi paussi tulee mitä suunniteltiin. Ja tosiaan joka kerta vetää selän niin jumiin että vetää vasenta takasta eikä pysty kävellä kunnolla ja loppu peleissä jalka alkaa tärisemää polven kohdalta. Jos jollain kokemuksia tai edes tutun tutun tutulla vinkkejä niin kaikki tieto otetaan vastaan! :)

-Suvi


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aika pahalta, hanki sellainen back on track-selkäloimi. Sitä pitää sitten käyttää ihan oikeasti aktiivisesti, ei niin että "raveihin mennessä joskus ja ehkä kovemman reenin jälkeen". Vaan tosissaan pitää yöt päällä, päivällä antaa taukoa mutta loimittaa silti lämpimästi. Kaikki mahdolliset matkat jne tietysti bot-loimi päällä, myös tulomatkat; voi laittaa hikisen hevosen selkään ja vielä parempi jos on klipattu.

    Yksi vaihtoehto on sitten se, että kun klippaa niin selkälihasten päälle jättää karvat. Omaan korvaan kuulostaa vähän karulta, että selkävaivoihin taipuvaiselta nyitään lihasten päältä villat pois kun nimenomaan pitäisi pysyä lämpöisenä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä löytyy jo bot ja voin sanoa että on lähes joka päiväisessä käytössä, jos ei yöllä niin päivällä. :) Ja tosiaan en ite tykkää puoliksi klipatuista poneista joten Maxi saa ens talvena pitää karvansa ja katotaan miten käy.

      Poista