7. huhtikuuta 2013

otsikko!

Heippa!

En vaa keksiny sopivaa otsikkoa kuvailemaan näitä fiiliksiä joita Maxi tänään taas aiheutti.. Voiko ponilla muka olla noin paljo kevättä rinnassa vai onko sillä vaa muuten vaa nyt napsahtanu päässä joku ?
Tosiaan Julia tuli tänään ratsastamaan ja laitettiin Maxi yhteistuumin valmiiksi, satulaa kun säätelin alko poni menee maata myöden ja loppujen lopuks pelästy muovikassia joka tippu lattialle.. Joo ehkä ihan normaalia tai sitten ei kun kyseessä Maxi.. No päästiin sitte lähtemään ja päästiin tallista 200m niin Maxi heitti ekan kerran ympäri no Julia onneks sai sen käännettyä takasin sinne päin minne oltiin menossa. Mä siis kävelen näitten tilanteiden varalta aina mukana koska ettei käy mitään. Jatkettiin sitte matkaa ja päästiin ylämäki ylös ja alamäkeä jonkun matkaa ni Maxi heitti ympäri ja Julia ei saanu sitä käännettyä olin menossa auttamaan ni Maxi potkasee ensiks mua päin jonka jälkeen hyppää pystyy ja pukittaa jonka seurauksena Julia lensi sitte ja poni lähti.. Onneks Julialle ei pahemmin käynyt mutta pahalta se näytti.. Kyllä sydän hyppäs kurkkuun että nytkö se jää roikkumaan kun jäi vasemman puolen jalustin kiinni kun tippu oikealle puolelle mutta onneks metrin jälkee lähti irti. Maxi juoksi sitte talliin asti ja kiinni kun saatiin Julia takas selkään ja ketjunaru kiinni ja talutin sitte koko loppu aja.. Ja tosiaan ei ikinä oo selästä ollu noin tollanen.. Onhan se aina vähän omia jekkuja keksiny mutta aina on yleensä antanu kiinni 20m päästä mut nyt sai juosta tallille asti et sai sen ruuan kanssa kiinni ja koskaan ei oo pystyyn hyppiny ratsastaessa vaikka onkin ympäri kääntäny.. No onneks selvitiiin hengissä ja Juliakin lupas tulla uudestaan joten eiköhän ens kerralla pistetä Maxi ruotuun! :)

Kalle&Maxi

Sofia&Maxi
Kalle&Maxi
Ada&Maxi
Julia&Maxi
 Eipä oikein muuta tällä kertaa!

-Suvi

7 kommenttia:

  1. tai jos maxin satula ei sovi maxille, jos se painaa maxin selkää mistä se ei saata tykätä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on käytössä lätkä satula joka on todettu parhaaksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi Maxille koska sen selkä muuttuu sen mukaan millasessa kunnossa on joten yleissatulaa meijän on ihan turha pitää. Yhdessä kuvassa näky mutta se oli vain kokeilussa. :)

      Poista
  2. voiskohan selkä olla kipeä? meillä teki täsmälleen tuota yhtäkkiä ja viikko sen jälkeen todettiin selän olevan todella jumissa. varsinkin se että yrittää käydä makuulle on jo vähän hälyttävää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. selkä on tutkittu eikä ole enään sieltä kipeä eikä ollut tuolloinkaan. ja en omasta mielestäni sanonut että maxi yritti käydä makuulleen, kunhan pukitteli ja heitti ympäri eli vaihtosuuntaa jos ymmärsit tämän selälleen menemiseksi :)

      Poista
  3. "satulaa kun säätelin alko poni menee maata myöden" tästä ainakin itse ymmärtäisi noin. mielipiteitä kannattaisi ottaa vastaan avoimesti, moni asia ratkeaa kun saa mielipiteitä. erityisesti jos julkisesti tällaisia kertoo, en usko että kukaan haluaa sun mieltä pahoittaa kommenteillaan, päin vastoin :)

    VastaaPoista
  4. Haaste!
    http://nonelliz.blogspot.fi/

    VastaaPoista