5. huhtikuuta 2013

aurinkoa ilmassa!

Miten voikaan yks pieni poni saada näin hyvälle tuulelle? :) Oon joka kerta tällä viikolla Maxin lenkin jälleen ollu yhtä hymyä kun ravi luistaa ja selkäongelmista ei tietoakaan (koputtaa puuta) ja toivottavasti ne nyt pysyis poissa.. Pieniä hankintoja tein Kouvolassa olessani ja ostin suoran pitkäliinasen rintaremmin ja voin ehkä kolmen kerran jälkeen sanoo että kyllä se vaan on parempi kuin tavallinen rintaremmi. :) Mutta tän kuun suunnitelmat on ajaa vaan mäkivetoja ja kasvattaa lisää kuntoa ja viikonloppusin jos joku tytöistä ehtii käydä sillä ratsastamassa ja tähdätään vasta toukokuun sarjoihin, turhaan aletaan hosumaan ettei ne selkävaivat tuu enempää esiin jos onnistuttiin jo selättämään ne! :)




 Tänään jopa innostuin ottamaan kameran tallille ja en oo kun tyytyväinen vaikka ite sanonki noihin kuviin, niistä tuli kerranki onnistuneita vaikka ne onkin vaan tarhasta ja tallista kun ei kukaan kerinny seisottamaan Maxia mutta hyviä niistä tuli silti! Ja muutenkin Maxilla on kauheesti kevättä rinnassa kun synty tiistaina ensimmäinen varsa talliin niin Maxihan meni siitä aivan sekasin!!

Ja aivan mieletöntä lukijoita jo 56!! Jos teillä jotain ehdotuksia tai teijän mielestä en kerro kaikkea niin komenttia kehiin vaan! :)









Billy
Helmi 
Ei vaan osannu päättää vaan piti pistää parhaimmat!! :)

-Suvi

2 kommenttia:

  1. Oi kun maxi on niin hieno poni ! Ärsyttää kun ei itellään ole kunnon kameraa niin aina pyydettävä joku kuvaamaan! ;/ Enni on kyllä saanut Alposta ihan super-hienoja kuvia, sukuposti loistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vieläku se ois samanlaisessa kun viime vuonna kesäkuussa ku oltii sielä päin ni olis perfect! :)

      Poista