23. maaliskuuta 2013

epäonnistunu vermon reissu.

Vermosta kotiuduttu ja yks iso kysymysmerkki vaa mukana. Mitään ei perjaatteessa olla Forssan startin jälkee muutettu paitsi ne pirun vuohiset aukes.. No mutta kyllä tohon lähtöön mahtu muutenkin epäkohtia..
Lämmityksen jälkeen vielä ihan luottavaisin mielin oltiin lähössä matkaan ja rahasija oli tavoittella, no voltissa pyörittiin sitte sellasta tahtia että en oo varmaa millään ponilla koskaan ajanu voltissa nii lujaa... Ja kaiken kruunas lähdön uusinnat ja se että toiset ei osaa lähtee omalta lähtöradalta.. Kannattais varmaa ennen lähtöä selvittää että miltä radalta lähtee jos on monta ponia samassa voltissa, ja jokasella lähtöyrityksellä lähtee siltä omalta radalta eikä änkee rataa sisemmäs.. Ai että ärsyttää tollaset ihmiset.. No eipä Maxia kiinnostanu sen jälkee sitte juosta mihinkään joten haettiin jälleen rahaton startti ja huonoin aika tälle kaudelle..
Mutta ehkä nyt on hyvä pitää 1,5vk tauko reenistä ja katotaan huhtikuussa uudelleen ja startteja sitte toukokuussa, ni saadaan ne vuohisetkin kuntoon ja jossei sitten tarvis enää ajaa pitkillä hokeilla että saadaan lyhyet alle. :)

14. 9 Golden Max / Suvi Saarinen 2.40,1 1680:3 Selostus / Video







 
Päivän positiivisuus! Onnimanni puolen vuoden tauolta 2.55,3! En olis iha heti uskonu! :)
 -Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti