4. elokuuta 2014

Hellettä ja lomailua!

Heipparallaa, aikaa on vierähtänyt hieman taas jo..

Reilu 2vk sitten oltiin ponien kanssa Anttilan harkkareissa, molemmat teki kelpo suoritukset ja saa kyllä olla tyytyväinen! 

Maxi oli kylläkin vasta kuudes mutta ilman kovempaa ajoa ja pienellä reenillä se paineli 2.35, plus että oli aivan sairaan paahtava ilma ja tuntu ettei se lämpän jälkeen ees palautunu kunnolla. :/ Nyt on taas reenattu vähän ehkä napakammin ja hiitillä kun oltiin tuntu se oikein hyvältä, balanssi ei kuitenkaan ollut starttibalanssi joten vaihtoaskeleita tuli mutta voin todeta että ei peitsannut, oon niin ylpee, vielä oikeesti 2 kk sitten ei muuta tehnyt kun peitsannut, mutta nyt tuntuu että siitä ei oo enään tietoakaan! :) 

Touho kolmen poninlähdössä oli kolmas mutta sillä sarjamäärityksellä en lähtenyt ajamaan kun sille aikaa mitä vauhtia menee! Toi poni kyllä niin hölmö.. Viimeistelin sitä Anttilaa varten niin suht täydestä vauhdista veti liinat kiinni, kompastu jotain ja hetken aikaa oli kärryjen edessä nurin mutta sillä sekunnilla nous ylös ja veto jatku.. Tässä syy miksi herra juoksee laput päässä. :'D  Touho paineli ihan mukavaa aikaa vaikka ravissa oli todellakin jotain vikaa, nyt se on kotona ollut vähän hassu ajaessa vaikka mä oon tosi tarkka jalkojen laittamisen suhteen ja hoidan aina lenkin jälkeen niin toista takasta aina nyppii ja saa tapella että linimentit tai savet laitetaan.. Lämmityksessä oli ihan könkkä mutta starttiin petrasi vaikka laukkasi molemmilla kerroilla kun ponit meni ohi mutta lopuksi teki aivan omaa juoksuansa hyvällä ravilla ja kellot pysähty aikaan 2.10,4 huhhhu!! Tässä ajassa noita vauhteja! Klinikka aika varattiin mutta ell kenen piti Touho piti tutkia oli jäänyt hevosen alle ja jalasta joku luu halki.. Nyt Touho on lomaillut reilun viikon ja alettu pikku hiljaa ajamaan niin ravi on aivan priimaa, katsellaan ja odotellaan mitä aika tuo tullessaa! :) Mutta se on saletti että 10pvä suunnataan Vermon poninäyttelyihin Touhon kanssa ;) 

Kuvat Nea Vahter!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti