11. elokuuta 2014

Hienoin Touho !

Moi,
Oltiin siis eilen Vermon Kansallisissa poninäyttelyissä, kun Touhon ihan testimielissä ilmotin että onko se kauheesti rumentunu oripäiviltä.. :p Onhan se sillon kantakirjattu ykköspalkinnolla ja 41pisteellä. :)
Eilen oltiin Vermossa ja hyvissä ajoin ja käytiin Tarun kanssa kattelee missä  kehässä Touhon luokka on, Taru siis esitti Touhon. Sitte poni ulos kopista ja puunattiin loppuun ja Taru muutaman kerran juoksi sen kanssa. Olin jo aikasemmin vähän yrittäny katella millasia vastustajat on mutta kaikki näytti suht samalta, ja siinä ennen kehää seuraileissa niin oli mun silmään kaikki suht tasavertasia. Sitten oli aika mennä kehään ja kaikki 5 kävi tuomarin edessä vuorotelleen ja Touho käyttäyty niin mallikkaasti että! :) Ykskin niistä muista  veti enemmän pukkirallia ku ravas.. :D Sit oli aika pistää ponit järjestykseen ja sihteeri sano Touhon numeron ja käski jonon kärkee, hymyt nous molemmilta Tarun kans pilviin ku tajuttiin ettei kukaan tuu eteen!

Meillä on siis eiliseltä luokkavoittaja, ykköspalkinnolla ja rodun paras ruuna !! <3
Ja arvostelu kun oli Ruotsiks koska tuomari oli ruotsalainen on tässä vähän yritetty käännös.
Erittäin hyvä rotuleima. Kaunis pää. Pitkä leveähkö kaula. Rodunmukainen pylly.
Hieman ahdas, mutta silti harmoninen. Rento, aavistuksen lyhyt käynti. Matkaatavoittava ravi, jossa hyvä mekaniikka.








1 kommentti:

  1. Hei, isot onnittelut teille! Mekin oltiin russitamman kanssa ja ykkönen saatiin, mutta ei "mitallia". Touhu on komea herra. Nähdään raveissa :-) Mukavaa syksyä teille,
    terv. Lene-poni ja kotiväki/ Aarteen Astrid

    VastaaPoista