26. elokuuta 2014

Aivan liekeissä!

Moi!!

Sunnuntaina oltiin siis Kouvolassa poniraveissa Maxin, Touhon ja Onnin kanssa! Tai siis jos alotetaan lähtöjärjestyksessä niin Onnin, Touhon ja Maxin kanssa. Ehkä helpompi alottaa ensimmäisestä.. :)

Onni starttas siis lähdössä kaksi, Anton hyppäs rattaille ensimmäistä kertaa ja kaikki ajovinkit oli kerrottu ja Onni oli jo lämmityksessä tosi hyvän tuntunen ja näkönenkin ja startti selvittiin yhellä laukalla ja muutamalla haparoinnilla. Ooon niin tyytyväinen että harmittaa Antonin ajokielto mikä osuu Mikkelin poniravien päälle ettei pääse sinne ajamaan Onnilla, mutta toivottavasti joku edes nyt alkais kiinnostumaan tosta pikkumiehestä kun 2 kk tauolta taino mun mielestä vuoden tauolta mailille ja jääden vain 6 sekuntia ennätyksestä on mun mielestä aika huikee suoritus vaikka sija 13 ei kovin kummonen oo! :)

13.9Saarten Onnimanni / Anton Bollström2.56,7 


Sitten oli vuorossa Touhotouhis lähdössä 4, lämmityksessä se oli ihan jäätävän hyvä vaikka laukkas pariin otteeseen siihen mallii etten meinannu saada ees alas niitä.. Touhohan oli ilmotettu 19sekuntia ylisarjaan auton taakse mutta ihan vaik kokeilu mielessä ajaa startti yhtään himmailematta, eihän sillä nyt kummiskaan ollu vasta kun neljäs startti niin volttiennätystä en heti halua niin kovaks koska sit pitäis olla jo rutiinia jonkun verran tosta juoksemisesta. Ennen lähtöä oli autolähtö harjoitus ja menin tietenkin siihen koska eihän toi oo koskaan varmaan ees nähny lähtöautoa.. Vähän herra mutkitteli ja jätin suosiolla siivekkeeseen vähän väliä ettei hyppää sisä tai ulkopuolella olevan ponin niskaan. Siitä Touho lähti jo tosi hyvin ja lujaa mutta haparoi hieman sillä sisäpuolelta lähtenyt poni hieman häiritsi kun ajoin sen taakse mutta se laukkasikin mutta Touho ei siitä kauheesti reagoinut ihmetteli vaan kun himmaillaan eikä mennä! Startti kun tapahtu ampasi se ihan järjetöntä vauhtia liikkelle ja kurvissa oli neljä ponia edellä, olin sillee herranjumala onko tää ees todellista että kohta ne loput varmaa tulee ohi. En ees uskaltanu vilkasta taakseni mutta rauhassa saatiin omaa tahtii ajella kunnes Touho laukkas ja yks poni vielä meni ohi mutta aivan mahtava juoksu Touholta tollasessa ylisarjassa ollen kuudes maalissa uudella ennätyksellä 2.04,6! Jääden n. 16 sekunttia suomessa syntyneiden Vanhempien orien/ruunien autolähtö SE ajasta! :'D pakko tällänenkin asia oli siis tarkistaa..

6.3Gemstone Aria 36 RUSS / Suvi Saarinen2.04,6 10 €


Touhon kuvat © Anniina Kuhna!

Viimeisenä muttei vähäisenä Masimus! Sillä olikin vasta 8 lähtö. Taru kävi hyvissä ajoin jo lämmittämässä, ite en lämmistystä nähny mutta kuulemma meni tosi hyvin ja otti reipasta pätkää, sitten ennen starttia sanoin että käy vielä että lämmitettiin vahingossa niin aikasin, siihen oli vähän huonompi mutta aika normaalia Maxilta.. Startti kun koitti lähti se normaalin nihkeesti matkaan ja mutta kierros juostuna tuntu että nyt se lähtee mutta sen jälkee hyppyloikkapomppu laukka ja laukka ja laukka ja murr pisti oikee vihaks kattoa sitä aidan varrestä mutta loppu matkan tuli taas reippaampaa. Mitäköhän tolle herralle keksis kun tuntuu että ihan sama mitä tekee niin ei tunnu toimivan enään.. Mutta tyytyväisiä ollaan silti olihan tää vasta Tarun ja Maxin toinen virallinen startti yhessä ja aikakin tippu tasan 2 sekunttia viikon takaisesta Lahden startista ja taas saatiin kaks ykköstä tauluun samalla kertaa ja hylyt senkun häipyy! *koputtaa puuta* Tälle syksylle on siiis tarkotus startata vielä kaks kertaa toivottavasti ilman hylkyjä niin jos ens vuoden puolella päästäis loman jälkeen taas vähän paremmin mukaan! :) Ja reenarikin palaa taas samaan reeni tyyliin miten on reenattu ja tää löysäily jätetään pois kun ei se toimi Maxilla, näköjään on vaan lenkille aina otettava se kello mukaan ja vaadittava sitä vauhtia eikä näin että ajellaan sillee ku tuntuu että menee lujaa. :D

11.7Golden Max / Taru Kitunen2.32,8 

©Salli Kotiranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti