25. toukokuuta 2014

Onnellinen!


Moikka, täällä kirjottelee super onnellinen ja tyytyväinen reenari! :)

Eilen oltiin siis Forssan poniraveissa, aamulla startattiin 8 jälkeen auto kohti Forssaa ponit kyydissä! Radalla Touho taas elementissään kun täyty jokaselle kaverille huuttaa ja katoksessa riekkua että meinas jo hermo mennä, siinä ell ootellessa kävelyteltiin molempia pitkän matkan jälkeen ja lopulta kun Touho saatiin tunnistettua ja mitattua hieman huvitti kun kantakirjauksesta kutistunu 5cm ja nyt virallinen mitta on 121cm mutta orithan onkin paljon ryhdikkäämpiä kun nuo ruunanretaleet. ;)

Alotetaan nyt Touhosta kun sen lähtö ensin oli. Tuntia ennen kävin lämmittämässä n. 3 kierrosta, Touho oli aivan jäätävän hyvän tuntunen, itekseen meni reippaasti ja korvat vaa pyöri, en nähny ees tarpeekseni himmailla kun aattelin että menkööt ku ny menee turhaa tätä on himmailla, katoksella käytiin seisomassa ja Maxinkin kävin siinä välissä lämmittämässä mutta siihen palataan kohta ja sen jälkeen taas Touhon kyytiin ja radalle, ensimmäisellä ei päästy matkaan mutta toisella siitä 4 radalta ampastiin keulaan ja kateltiin vaa että kukaan ei pääse yllättämään, vähän turhan reippaasti jouduttiin ite startissa ajamaan kun vauhdin hidastuessa tuntu että Touho alkaa kävelemään mutta maaliviiva ylitettiin ensimmäisenä hallittuun tyyliin ja ennätyskirjataan lukemiin 2.31,3 ilman laukkaa! :) JEE GO TUHO <3
(c) Heidi Torsti

(c) Heidi Torsti


Sitten Masi! Ekan lämpän jälkeen oli vähä sellanen näh et onks tää ny millanen olo, kopsinta jatku jonkun verran ja kärkipainollisten kenkien takia kopsinta oli kilinää.. No kengät pysy jalassa, onneks ja päästiin takasin katokselle, Maxi sai seistä sielä sen aikaa kun Touho oli startissa ja vaihdettiin raymondi maxille. Toiseen lämppään pistettiin jo sekki kiinni ja pyysin Tomin kattomaan että meneekö se ravia, kilinäkin laantui rytmin löytyessä mutta ainakun rytmi hukku kilinä alkoi.. murr.. Kierroksen jälkeen ajoin varikolle ja kävelytin siinä niin kauan kunnes mentiin esittelyyn, Maxinhan oli numero 1 joten mentiin viimeisenä ja tuntui että jäädään jo siinä porukassa mutta pätkän kun ajoin lähti Maxi menemään tosi hyvin, voltista päästiin sitten heti matkaan ja olin toivonut ajavani Oliver II selässä mutta yllättäen oltiinkin keulassa, mitä just tapahtu?! Maxi paino menemään hullun lailla mutta kun huomasi että kaverit jäi alko himmailu ja pelleily ja laukkailu.. Kunnes etusuoralla tuli Flipper Aria ohi jonka perään Maxi lähti taas menemään, laukkoja matkan aikana tuli kieltämättä.. Mutta viimesessä kurvissa kun Hietarannan Saga tuli rinnalle lähti Maxi taas uuteen kiriin ja oikeesti yritti kaikkensa, loppusuoraa mentiin kolme rinnan kunnes Masi hyppäs, just ennen maalia ja se oli se ratkaseva laukka, vaikka en sitä siinä kohtaa ajatellu mutta loistava 4 Masi olis ollu ja aikakin olis ollut jtn ennätyksen pintaan, oon niin onnellinen ja tyytyväinen tohon poniin että ei sanat ees riitä, mua ei haittaa pätkääkään tällä hetkellä että taulussa on 4 hylkyä ja  yksi 4 sija, Maxin kaikkien vaikeuksien jälkeen se tekee tollasen suoritksen nii oon niin tyytyväinen siihen, tästä ei oo kun suunta ylöspäin ja molemmat ponit jatkavat Vermon poniraveissa 7.6 !! :)

Päästetään Touho puikkoihin ens kerralla kertomaan meillä olosta! ;)

Herkut ennen kaikkea startin jälkeen, ei sovi koskaan unohtaa! ;)

4 kommenttia: