4. toukokuuta 2014

pakkolomaa ja reeniä!

Hellurei!

otsikko kuulostaa vallanmainiolta mutta parempaa en nyt keksiny.. No toisaalta kertoo lyhyesti meijän viikosta taino kahesta viikosta.. :D

Touho ollut ponihiittien jälkeen pakkolomalla ku uus mahavyö hankas kainalot auki yllätys yllätys et meil käy näin ja oli sit niin kipeet et koko poni ei ees kunnolla kävelly, no rasvailtiin ja hoidettiin ja hyvin ne sitte parani ja mahavyö vaihtu vanhaan! Nyt on Touho ollut jo muutaman kerran taas valjaissa ja kengitetty kesäkenkään ja palataan normaaliin reeniin taas koska silmällä pidetään 24.5 olevia Forssan poniraveja! ;) Vaikka oonhan mä jo päättäny että ne sielä starttaa mutta aina voi tapahtua vaikka ja mitä ja koskaa se ei voi olla varmaa ennenku se lähtö on lähteny että siinä juostaan!

Maxi on reenannu tosi hyvin ja oon oikeesti tosi ylpee siitä! Koko poni on muuttunut viimesen parin viikon aikana taas samaks vanhaks Masiks joka löntystelee ja jota saa oikeesti käskeä että menee eteepäin. Koko alku vuoden sielä kyydissä on saanu kielikeskellä suuta hiiren hiljaa istuu ja toivoo että menis ravia ja nyt on muutos tapahtunu että se on oikeesti rauhottunu! Ehkä tähän on monta vaikuttavaa tekijää mutta nyt perjantaisen hiitin jälkee vaikka ei vauhdit ennätystä ollutkaan oon oikeesti niin super tyytyväinen etten hetkeen oo ees näin tyytyväinen maxiin ollu :) jes vihdoin! vieläku toi rauhallisuus jäis sitten starttiinkin ja mentäis Forssassa ravia ja saatais rahaa. :)

Tän suurempaa ei tällä hetkellä oo tapahtunu! Touho sais kyllä vaihtaa jo kokonaan kesäkarvan alkaa ärsyttää kun joka paikka aina ihan karvassa vaikka sitä joka päivä hangataan että lähtis mahdollisimman paljon!

Ja asia joka on mua viime talvesta asti oikeesti häirinny on se että ihminen jota ei voi laskea läheisempiin ystäviin eikä ny suoraan sanottuna kavereihin vaikka moikataan kun nähään tms  tulee sanomaan Maxista että se on laiha. Joo onhan se talvella hoikassa kunnossa mutta pitäis omana tietonaan tuonkin asian. Koska ikinä et voi toisen ponista tietää syökö se kunnolla tai mitään muutakaan.. No nyt on ainakin Maxi kerännyt massaan ja kukaan ei voi tulla sanomaan kummastakaan ponista että ois laihoja, molemmat alkaa olemaan enemmän kohta jo paksuja! Ärsyttää tollaset ihmiset yli kaiken.. Jokanen tekee tyylillää. :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti