20. maaliskuuta 2013

dibuduidi!

Heissulivei!

Musta tuntuu että oon kauheen ilonen vaikka joutuu sormet ja varpaat ristissä toivomaan että poni on lauantai aamulla vielä nelijalkanen ja päästään starttaamaan.. Maxi on vaan ollu niin hyvä nyt kotona mitä nyt pientä jullittelua sun muuta pelleilyä lukuunottamatta, mutta maanantaina kun ajelin mäki vetoja ja talliin kun pääsin niin hyvä ettei suu jääny auki.. Molemmat etuset aivan veressä, okei näytti ehkä pahemmalta mitä sitten loppu pelissä oli mutta putsit oli hangannu ihan helvetisti joten vuohiset oli lopullisesti karvattomat ja ihan auki.. Vaikka niitä on kokoajan rasvattu ja pidetty ku kukkaa kämmenellä ei vaan kestä että joka lenkki pitää käyttää niitä helvetin putseja.. No nyt on joka yö lauantaihin asti rasvakääreet etusissa jos olis sellaset että ei ala ontumaan ku lyö putsit jalkaan. Tänään sitten kun hain tarhasta niin draamaquuen is back.. Oikee etunen muka niin kauheen kipee mutta loppu pelissä kun lähti kävelemään ei ontunu sitä ollenkaan eikä aristanu ja lenkille ku lähettiin ni ihan normaalisti ravas ja _ilman putseja_ eikä yhtään reikää!! No ajettiin kyllä niin hiljaa ja nätisti kun vaan voitiin ja Maxista kyllä huomas myös että varo itekkin niitä jalkoja ettei soheltanu päin mutta sen kyllä huomas sit liikkeistä ku oli niin tönkkö ku voi vaa olla. :/ 

Mutta tosiaan lauantaina Vermon startin jälkeen ( jos sinne asti päästään) ollaan viisaampia miten jatko menee että koska startataan ja missä välissä pidetään breikki! Varmaa on vaan se että hieroja tulee ens viikolla ja käy selän läpi ettei sielä mitään ja torstaina jätän Maxin Julian hellään huomaan ja palaan maanantaina taas tiputtamaan Maxin maan pinnalle! :)



-Suvi

4 kommenttia:

  1. http://www.joatfunctional.com/ suosittelen tuota öljyä niihin vuohisiin :) Meillä auttanu tosi paljon ja on tosi riittosaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin käydä heti lauantaina Hevarilta ostamassa! :)

      Poista
  2. Meillä sama ongelma että putsit hankaa. Kotona käytössä siis neopreeniputsit koska ilman ajaminen hokkiaikana ei tällä ponilla ole vaihtoehto. Neopreenin ei pitäisi hangata. Kumiputseihin voi ommella teddyreunuksen jos se auttaisi hankaamiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo löytäny vielä nii pieniä neopreeniputseja jotka ei olis liia isoja ja kun niitä ei kauheen nätisti saa ees leikattua! Täytyy varmaa sitäkin kokeilla, vaikka startissa saa luvan juosta ilman teddyjä... :DD

      Poista