13. maaliskuuta 2013

huhhhu!

Heippatirallaa!

Hieman blogi vietti hiljaiseloa mutta siihen todellakin löytyy syy.. Oon ollu viimesen viikon niin väsyny ja stressaantunu koulun käynnistä että hyvä että oon ees muistanu lähtee raveihin saatikka ajaa Maxia kunnolla.. Nyt on sitten molemmat startitkin juostu ja molemmissa ehkä pientä sanomista mutta Maxi saakoon ne anteeksi sillä kyllä voin katsoa vaan peiliin ja todeta että vika löytyy tällä kertaa reenarista jonka mielenkiinto on ollut tipotiessään..

Mutta jos vähän kummiskin kerrataan niin sunnuntaina käytiin Turussa

4. 1 Golden Max / Suvi Saarinen 2.37,8 x 20 € 1100:1 Selostus / Video

ensimmäisen kurvin söheltämisen jälkeen Maxi sai lopulta kasattua ittensä ja päästi lopulta vain kaksi ponia ohi vaikka pelkäsin koko matkan että ne tulee kaikki ohi mutta eivät onneks! :)

Eilen sitten Teivossa

6. 9 Golden Max / Suvi Saarinen 2.37,4 x 1200:1 Selostus / Video

Voi sanoa että Maxi teki minkä 1100m pysty tekemään, tällä kertaa ei ton ylemmäs riittäny mutta kyllä se 100m pakki söi aika paljon mutta tästä eteenpäin tiedetään ilmottaan vaan 1600m ;)

Tänään sitte käytiin vähä kävelemässä Maxin kans narusta ja virtaa kyllä löyty eikä ollut moksiskaan että joutu juoksemaan noin lähekkäin kilpaa. Loppu viikon saaki sitte huilata ja viikonloppuna katotaa hiitin merkeissä että ajetaanko vielä ennen kevät lomaa muutama startti vai onko nyt hyvä jäädä vähän huilimaan ja kiristää ruuvit kesäksi sitten taas! :)

Ja huippua! Mun uus ajotakki oli tullu eilen wahlstenilta ja on enään mainoksia vaille valmis!!!! :)



"MÄ EN HALUUUU"

"NO JOS SIT KUMMISKI"


12 tuntia reissua takana ja kotiin päästiin! :)

ja tänään. :)
-Suvi & Max

2 kommenttia:

  1. Nelonen on hyvä sija! Miten pidät nuo valkoiset voittoloimet puhtaina? Eikai niitä pesukoneeseenkaan uskalla laittaa kun tekstit lähtee.. vai lähteekö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tungen joka ikisen tavaran mikä on yhtään sen olonen että voi pesukoneesee laittaa ni sinne. :D Ja yhestäkään loimesta ja yhtäkään tavaraa en oo vielä pilalle saanu ja startti kamat käy jokasen käytön jälkee samantein pesussa ja loimet sitä mukaa kun likaseks tulee. :D ainut mitkä on uusinu ni niskatyynyn ja silatyynyn mutta molemmat oli sitä ennen ollut jo lähes 4vuotta käytössä ni ehkä oli jo aikakin! :)

      Poista