15. kesäkuuta 2014

Onnen kyyneleet..

Nyt on viimenen virallinen a-poni startti ajettu! Ehkä vähän haikea mieli että Maxin rattaille ei enään startissa pääse ja radan varressa joutuu jännittämään mutta sille ei minkään voi että on näin vanhaks tullu!

Eilinen päivä oli kyllä niin onnistunut kun voi olla, taino mun jännittäminen alko jo perjnataina kun saatiin balanssi oikeesti siihen kuntoon että perjantain viimeistelyissä ei Maxi mennyt kun laukan jälkeen ehkä kaks askelta peitsiä ja senkin jälkeen heitti heti raville ja paino menemään ihan kauheeta vauhtia! Lauantaina muutin vähä lämmitystä, lämmitin vasta 40min ennen lähtöä ja kävin radalla kolme kierrosta, kaks sekki auki ja yhen sekki kiinni sen verran mitä Maxi halus mennä, koko ajan vilkuilin kärryiltä että jumaulautsi tää ravaaa, mutta silti pelko perseessä taas lähettiin starttiin sillä tuomareitten silmiin ton ravi ei välttämättä oo ravia..

No auton takaa lähettiin ja tiesin jo heti että tossa porukassa ei pärjätä mutta se että Maxi pysy peesissä häntäpäitten poneissa oli ihan mahtava fiilis, ja Mellu ( Melina Mauno) mulle startin jälkee nauroki et ku koko ajan olin pää kenossa kattelin jalkoja, no ei ainakaan peitsannu ja ennätys kirjataan nyt 2.27,1! 1,8 sekunttia ennätyksestä mutta autoennätyksestä lähti sellaset kevyet 15sekunttia :D no olihan se jo parin vuoden takaa. :) Mut oon vaan niiin onnellinen että vihdoin päästiin kokomatka ravia ja saatiin vielä yhteinen uus ennätys tauluun, eihän me porin 13.9.2013 voiton jälkee ollla oikeesti priima suoritusta Maxin kanssa saatu mutta nyt saatiin ja oon niin ylpee koko pikku miehestä <3<3

©Jonna Pakkanen

©Jonna Pakkanen

©Jonna Pakkanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti