1. lokakuuta 2013

Hengissä ollaan!

Heippa pitkästä aikaa!

Hengissä todellakin ollaan vaikka meistä ei oo mitään sitten Porin voiton jälkeen kuulunutkaan.. Ehkä siihen on monta syytä mutta suurin varmasti se että arkisin koulun ja tallin jälkeen ei oo mielenkiintoa avata tietokonetta ja bloggeria ja viikonloppuisin aika menee johonkin muuhn. Mutta tänään koulussa päätin että vihdoin otan itteäni niskasta kiinni ja tuun päivittelemään kuulumisia! :)

Maxi voi paksusta ja karvaisesti.. Porin startin jälkeen oli viime viikonloppuun asti yöt ulkona ja vaikka kuinka loimi ja katto ollut päällä huomaa sen että selkä reagoinut siihen ja on jumissa taas oikeen urakalla.. No omaa tyhmyyttäni en oo sitä sisälle aikasemmin ottanut mutta silti reenannut ihan hyvin ja ollut ihan hyvän tuntunenkin aina välillä, jotenkin hiittipäivinä meinaa usko loppua siihen ihan totaalisesti mutta eipä se pariin viime kuukauteen oo oikeestaan hiiteissä niin kauheen hyvä ollutkaan mutta silti starttiin parantanut huimasti aina. :)

Loppu syksy mennäänkin sitten startti kerrallaan, meijän piti jäädä 10.10 Kouvolan startin jälkeen lomalle mutta sarjoja katellessa huomasin että Maxille ois vielä marraskuussakin sarjoja.. No katotaan ravataanko ollenkaan viikon päästä vai ei. Jäädään lomalle jos ei startista tuu yhtää mitään ja juostaa Porissa 19pvä jos ravi luistaa.

Vaikka en oo Porin startin jälkeen yhtään kirjotellu niin musta tuntuu että ei nyt niin hirveesti oo asioita ees tapahtunu, perus reeniä pidetty yllä ei sen kummempaa.. En oikeestaan ees osaa päättää että jätänkö bloginkin pienelle lomalle vai iskeekö kirjotusvimma jos julistan loman alkaneeksi.. No aika näyttää mitä käy! :D








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti