8. lokakuuta 2013

dippadui!

Heippa!

Mistä tää kirjotusinto onkaan taas löytänyt mut?  :) no toisaalta ihan hyvä vaan! :)

Maxin kanssa starttiin valmistautuminen sujuukin vallan mainiosti kahdella edellisellä lenkillä löi kannan auki toisesta etusesta, samaisesta etusesta puuttuu myös kärkihokki ja kantahokki.. mihin lie ne hukannut ei voi tietää... no tavarat kuitenkin kasassa ja huomenna vuorossa viimeistelyt ja maxin kiillotus. :)

Tänään koulussa tylsyyttäni selailin ht.nettiä ja mitä pistikään silmään Kausalassa mätsärit sunnuntaina ja jälki ilmottautumisia otetaan vastaan. No riemuhan siitä repes kodka koko viikonloppu ollaan Maxin kanssa Tomilla ei matkakaan Kausalaan oo ees pitkä joten sitten siinä päätin ilmottaa Maxin sinne vaikka Vermon poninäyttelyitten jälkeen viime vuonna vannotin ettei Maxi enään ikinä osallistu minkään näkösii näyttelyihin.. :D no katotaan mitä suomalainen tuomari siitä tykkää. Omasta mielestä tällä hetkellä ihan hyvässä kunnossa, sehän vaa riippuu millasen saa pariksi. Onneks Taru (kitunen) lupautu esittämään Maxin joten mun ei ite tarvii.. Ehkä me tänään silti ahkerasti harjotellaan ja palautetaan vähän jotain mieleen :p

Sinä ANONYYMI joka kyselit meijän kärryistä! Poistin vahingossa komenttisi puhelimen pienen näytön takia kun piti julkaista sitä joten vastaan nyt tähän. ::) kärryt ovat reflexit ja maxilla on back on trackin ne jalkapatjat siinä kuvassa ja miitä saa lähes jokasests varustekaupasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti