14. lokakuuta 2013

Ärsytys x 2!

Heippatirallaa!

Torstaina otettiin Maxin kanssa auton nokka kohta Kouvolaa jo hyvissä ajoin ehkä vähän turhankin ajoissa mutta kahestaan kun oltiin liikenteessä ei haitannut mua yhtään. Radalla annoin sen hetken olla kopissa ja otin sitte kopin perää seisomaa ja siinä laittelin kaikkee ja aloin valjastamaan ja ensimmäisen lämmityksen aika koiti. Max oli suht vetreä lähes heti ja tuntu tosi hyvältä, ehkä liiankin hyvältä ekaan lämppään.. No mentiin takasin kopille seisomaan ja vaihdoin sekkipäävehkeet ja sitte siinä ooteltiin ja puol tuntii ennen lähin vielä toisen kerran radalle ja Maxi ei sitte yhtään tuntunu hyvältä ja laukkas vaa ja oli ihan idiootti.. No odotukset tippu sitte siihen paikkaan ja kun starttiin päästiin ja voltista lähti ihan ok mutta ensimmäinen kun meni ohi sekos ihan tyysti ja ensimmäinen kurvi oli lähes kokonaan laukkaa... No tallikurvissa aattelin että otetaan kiri apua Ferreo Anemonelta kun oli ainut mikä oli enään meijän takana mutta sekos Maxi siitä vaa lisää joten päätin kääntää sen pois, parempi niin kun väkisin ajaa maaliin asti. :) Ehkä pari vuotta sitte oisin ajanu veren maku suussa maaliin asti mutta ei "vanhuus" tuu yksin. :D Tomiki tuli kopille vähän että kuinka huonolla tuulella oon mutta siihen mennessä olin jo Rikun( Rikala) ja Anniinan (Kuhna) kanssa ehtiny vähä purkaa Maxin starttia ja torstaina vaan ei ollu Maxin päivä mutta kyllä sille varmasti löytyy jossain kohtaa selitys mikä sillä oli. Ja olihan tää ehkä vähän odotettavissa, eihän Maxi oo mikään syksy jääny lomalle ilman huonoa starttia! ;)
Mutta syyt mitä epäilen että mikä nyt mättäs on ehkä että suussa ois taas piikkejä, arko toista etusta koska löi keskiviikkona päin vaikka ei sitä ontunutkaan, sillä oli pissahätä vaikka kävi kopissa lämpän jälkeen, tai sitte sitä ei vaan kiinnostanu ja tiesi jäävänsä lomalle.. :)


Eli meijän kausi on tälle vuodelle pulkassa ja se käsittää 19 starttia 5 voittoa 1 kakkosen ja 640€ rahaa ja 6 rahatonta starttia joita on rutkasti ennemmän kun viime vuonna kun selvittiin vaan yhellä, mutta silti tää vuosi on antanut paljon enemmän! Ennätys 2.28,9 kruunaa koko vuoden ja se että näillä näkymin marraskuussa saadaan pikkujouluista käydä hakemassa taas palkinto! :)

Mutta toiseen asiaan joka on ärsytys kaksi!
Oltiin sunnuntaina Kausalassa mätsäreissä vaikka Vermon kansallisen poninäyttelyn jälkeen vannotin että me ei enään mennä näyttelyihin ei ikinä. No taas sielä sitten oltiin ja voin sanoa että omaa silmään Maxi mielyttää tällä hetkellä ei oo liian lihava ei laiha ja muutenkin sopusuhtainen vaikka onhan tietenkin klipattu ja keväällä/ kesällä oli hienomassa kunnossa mutta syksyllä toi menee aina vähän huonommaks. :)
Maxin pari oli 3v ori tosi sellanen pörhäkkä ja ihan vastakappale Maxille. Mutta tälläkään kertaa ei tuomari tykännyt Maxista.. Minkä ponille voi joka ei vaaan tykkään seistä korvat pystyssä 24/7 vaikka se ei oiskaan elämäänsä kyllästynyt.. :D Mutta vitsiä tästäkin saatiin Tomin kanssa kun näyttelyn juontaja ihmetteli Maxin väriä.. Urpo se oli klipattu oisko kannattanu seistä lähempänä ni oisit varmaa nähny.. :D No so what mä tykkään ja omistaja tykkää ni mitä sitte. :)

Maxi kummiskin sai kakkos palkinnon ja arvostelu oli tällänen:
-Kevyt runkoinen
-Etujalat hieman hajavarpaiset
-Kapea kaula
-Käynnissä ahdas edestä
-Hieman haluton
-Matala etupään liike ravissa.

Mutta nyt Maxi viettää ansaittua lomaa ja palataan tosi toimiin ehkäpä 3viikon päästä katotaan millä mielellä se on! :)












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti