31. elokuuta 2013

Viimeistelyä!

Heipparallaa!

Vaikka musta tuntuu että ei jaksa kiinnosta kirjottaa tällähetkellä ollenkaan niin sain jotenkin vaivalla tän vaan nyt aikaseks.. :D Koulu, Maxin reenaaminen ja kaikki muut asiat siihen päälle vie vaa kaiken mun ajan..

Mutta tää viikko on mennyt taas kauheen nopeeseen.. Maxi liikku torstaina perus lenkin ja musta tuntu että tie ei enään riitä kun se kaahotti menemään, tosiaan oli jo sellaset fiilikset että ei tarvii tehä mitään muuta sielä kärryillä kun epätoivosesti pitää herra ravilla. Siinä onnistumatta.. Viiimesessä ylämäessä vaan kummittelee laukkapeikko joka on nykyään sallittua! :)

Perjantaina pakkasin kaikki Maxin starttikamat kilpakärryjä lukuunottamatta, ei vaan enään jaksanut alkaa niitä pesemään koska valjaat ja kaikki oli jotenkin Ruotsin reissusta asti ollut pesemättä.. hups..  No tänään sitäkin ahkerampana klippasin Maxin, pesin kilpakärryt ja viimeistelin Maxin! Ilman kelloa joka on oikeesti nykyään harvinaista.. No Maxi tuntu silti jäätävän hyvältä ja tais karvoista eroon pääseminen tehä hyvää! Sen näkee sitten huomenna, sillä Maxi taas pitkästä aikaa yötä sisällä joten mulla on jo nyt ssellanen fiilis että se tulee kiikuttaa mua lämmityksessä sata nolla.. :D Kuulostaa kauheesti siltä et oisin ihan voimaton mutta toi poni vaa painaa nykyään ohjalle niiin pirun paljo.. No en tiiä onko hyvä vai huono mutta ei se onneks itteensä sillä väsytä! :)

Peukut ja varpaat pystyyn että huomenna päästään ravilla ja mennään mahdollisimman lujaa!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti