4. elokuuta 2013

Kouvolasta kotiin!

Nyt sit taas ollaan kotona. Kolme viikkoa meni pikkasen ripeetä ja en nyt suoraan sanottuna ois halunnu vielä tulla kotiin, taino mikä mua ois estäny mutta ehkä porukoitten mieliks oli aika tulla jo tännekki jotain tekemää.. :D

Maxi oli eilen hyvä lämmityksessä ja Matskin kehui toisen lämmityksen jälkeen että oli hyvä, vaikka mulla oli pienet odotukset että ois ees rahoilla niin jossain jännityksen syvimmissä aatoksissa toivoin että ne näyttäis mistä ne on tehty vaikka 1100m ei oo Maxin matka, ei varsinkaan 80m pakilta mutta silti pieni toivon kipinä kävi mielessä! No sekin meni sitten kahteen lähdön uusintaan.. Opettelisivat helvetti sielä korttikurssilla volttaamaan eikä sielä startissa. Okei kyllä oon myös ite uusinu lähtöjä ja ollu joskus alotteleva kuski mutta silti ärsyttää vai eikö sielä kortti kurssilla enää opeteta että kun tulee valmis niin tehdään isompi lenkki?? No ollutta ja mennyttä Ruotsissa päästään onneks auton takaa. Maxin tulos eilen siis keskeytys sillä ei saanut ensimmäisen 500m aikana ravista kiinni ja ei antanut Matsin ees käskeä kun aina vaaan laukkas. Mats kyllä luulli että oli jo hylätty ja käänsi ulkoradoille mutta selostaja oli vissii vaa selostanu että viimesenä tuleeee Golden Max .. :D No mielummin me se keskeytys otettiin kun sija 16 tauluun ja mua ei haittaa yhtään sillä tiedän että toi on hankala ajaa ja toinen kerta kun Mats istuu sinne kyytiin joten uutta putkeen nyt! :)

Mimmi taas nyt olikin sitten asia erikseen mutta senkin kanssa lopputulos oli keskeytys! Kiitos potkuremmin säästyin potkuilta mutta ei ne kaukana ollut.. Harmittaa sekä ponin että Iidan puolesta kun tosta ponista ei vaan tiedä vaikka mitä on yritetty että mistä kiikastaa. :/


Pikkuhiljaa pitäis varmaa alkaa pakkailee tavaroita taas reissua varten ja nyt todellakin kuvaan sielä ja toivottavasti saisin jonkun näkösiä kuvia tänne bloginkin puolelle matkasta! :)

Muutama kuva vielä Maxin voitto startista! :)



3 kommenttia:

  1. Miks hippoksen mukaan valmennat Oliver Midsummerria mutta et kerro ponista mitään täällä ? ja onko Maxi siun oma poni koska hippos väittää muuta ? :)

    Kiva postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylläolevista "Golden Max" ja "Suvi" linkeistä löydät vastaukset. :)

      Poista
  2. Uutta postauksia vähän jo odoteltaisiin esim. Ruotsin reissusta.

    VastaaPoista