11. heinäkuuta 2013

Viimeisiä viedään!

Heeeippa!

Nyt alkaa olemaan pikku hiljaa kaikki tavarat kasassa lauantain muuttoa varten.. Ainakin toivottavasti, uskoisin niin koska ponilan laatikot näyttää typötyhjiltä :D Ja omatki vaatekaapit.. Eli varmasti kaikki mukana!

Maxilla kävi eilen hieroja ja hiero sen kokonaan läpi, ja poni joka yleensä kaivaa ja heiluu koko hieromisen ajan seiso aivan paikallaan kuin tatti eikä liikuttanut kun ylähuultaan! Tais hieman tehdä hyvää, viimeks tosiaan hierottu joskus keväällä kun tuntunut niin vetreeltä, mutta nyt alko jo olemaan sen verran jäykähkö että katoin parhaaks hieroa sen ennen muuttoa! Nyt se onkin sitten ajamatta sunnuntaihin asti kunnes Iidan (Tani) kanssa ajetaan Mimmillä ja Maxilla yhessä vetoja! Voi olla että Maxi jää kun rukkanen Mimmin rinnalla mutta eihän sitä koskaan tiiä. ;) Tai niin Iida mulle kovin vakuutteli!! :DD Tiedä sitten!!

Pieniä suuria suunnitelmiakin on ilmassa jotka ratkennee Forssan startin jälkeen. ;) Sitäkään lähtöä ei näytä vielä olevan osallistujilla pilattu kun vasta 8 ilmotettu.. No ainakin tulee kasaan silti! :)

Mutta nyt pakkailemaan viimeisiä omia kamoja niin huomenna saa hoidella muita asioita! Palataan viimeistään viikonloppuna tuolta idempää suomesta! ;) Ja jos jollakin postaustoiveita niin saa esittää! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti