23. heinäkuuta 2013

Jaksaajaksaa!

Heippa!

Musta tuntuu oikeesti et oon kauheen huono bloggailija nykyään.. No okei en ees muutenkaan enään paljo ehdi koneella istua mitä nyt töissä, niinkuin nytkin.. Illat menee vaan niin äkkiä kun on kaiken näköstä pientä hommaa ja ponin reenausta sun muuta!

Maxi pääsi vihdoin ja viimein laitumelle koska isot hevoset siirrettiin uuteen laitumeen saa ponit olla rauhassa vanhassa laitumessa joten Maxinkin uskaltaa sekaan laittaa. Viime kesästä huonot kokemukset kun kaikki samassa joten ei kiitos uudestaan niitä purema jälkiä ja reikiä jaloissa.. Onhan myös Maxin ruokintaakin muutettu, katotaan jos alkais virtaa olemaan vähän lisää kun ollut niin laiskan pulskee. Kokeillaan jos Criollon Full rehu olis niin hyvää kun Tomi sitä ylistää. ;) Onhan sentäs Onni ( Saarten Onnimanni) mennyt Criolloa syöden 2.50! ;D

Huomaa että torstaina oltiin Mimmin kanssa yhdessä Forssassa.. Maxi huutaa sen perään koko ajan ja laitumellakin ne kylki kyljessä sielä syö ja talliinkin kun hakee illalla niin vois jopa sanoa että kun toisen ottaa kiinni niin toinen tulee jo mukaan. No eilen ne tuli sitte sellasessa possu junassa peräkanaa kun otin ne samaa aikaa sisälle! :DD Mitähän Maxi tuumaan kun kahen viikon päästä pitäisi lähtee kotiin... Huomenna sitten radalle ja tänään vielä pientä "viimeistelyä" kun Iidakin ( Tani) tulee tallille ni mennään yhessä ajamaan. :)

Joosen kanssa lauantaina Teivossa hyvä kuudes sija, alun sikalaukkojen jälkeen mitä oikeesti tuli paljon ja kun se ei vaan meinaa heittää niitä alas.. No kiitos siitä että tuomaristo anto vaan varotuksen "Laukkaavan hevosen varomaton ajo" Vaikka paikat jossa niillä oli sanomista ei toisessa ees ollut poneja lähellä.. No toisessa kohdassa kärryt osu yhteen toisen ponin kanssa mutta ei sitäkään nyt vaaratilanteeksi voinut sanoa!

Maxista ei nyt valitettavasti uusia kuvia. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti