16. heinäkuuta 2013

hups..

Hellurei ja hellät tunteetn!

Postailu on hieman jäänyt muuton jälkeen.. Vaikka tavarat on purettu sun muuta niin konetta en oo vieläkään saanut auki. Vois ehkä jopa kysyä jo että oonko kipee mutta en onneks! :D Tälläkin hetkellä kirjottelen töistä..

Maxi on kotiutunu tosi hyvin, vaikka joutuukin olemaan yksin tarhassa, sieltä se aina vähä huutelee muille mutta tyytynyt kohtaloonsa oikein mainiosti! :) Toissapäivänä kävin vähän ajelemassa, piti ajaa vetoja Mimmin kanssa yhessä mutta siltä oli kenkä irti joten kävin sitte yksin päästelemässä Maxin kanssa.
Tällä kertaa kyllä huomasi oikein hyvin että reenilenkit erillaisella pohjalla kuin meillä oli Maxille suuri este.. Se kiemurteli ja meni ihan miten sattu ja ei tykänny yhtään kun paikkapaikoin oli liian kovaa ja kohta taas liian kuoppasta ja arhg meinas mennä itelläki jo hermo siihen sen vetkutteluun.. No loppu peleissä päästeltiin sit pari kilometriä kiitolaukkaa ja timerin huippunopeus 1.37. HUPS :D ja todellisen lenkin pituus lähenteli yli 10km.. Olisin varmaa ajanut enemmänkin kun käytiin vähän sielä ja täällä ja tuolla kattelemassa lenkkimahdollisuuksia! Mutta vauhtia ainakin löytyy kiitolaukalla jossei mtn muuta! ;) 
Tänään ois illalla vielä tarkotus ottaa Maxi perään jos Tomin kanssa saadaa aikaseks lähtee ajamaan vaikka Onnia ja huomenna sitte viimeistellään hyvin ja huollellisesti niin torstaina ollaan valmiita koitokseen!!

Viime postauksessa kirjottelinki että jotain suunnitelmia olis Forssan startin jälkeen, no vaikka ht.netti kovasti veikkaili että oon kauheesti kasvanu ja Maxi vaihtais kotia niin ikävä kyllä ei ne vaan osunut oikeesee! Maxi EI ole vaihtamassa kotia eikä se todellakaan tuu olemaan pitkään aikaan taino suoraan sanottuna ikinä myynnissä enään! :)

Mutta tosiaan hengissä ollaan toivottavasti kuulette meistä vähän useemmin! Vaikka kuvienkin merkeissä! :)

Peukut ja varpaat pystyyn torstaille!! JA lauantaille kun me Joose Goosen kanssa päräytetään Teivossa Poni Meetingin finaalissa!! ;)

2 kommenttia: