14. toukokuuta 2013

Tällä kertaa tälläistä!

Aattelin että kerran kun Kymen Ravi ja Ratsu sponsoroi mulle pääosin uuden ajotakin ajattelin että pieni vastapalvelus ei olisi suuri vaiva! Joten kaikki kurkkaamaan ensi viikolla heidän verkkokaupastaan vaihtuvat tarjoukset synttäriviikon kunniaksi, ja toki ne ketkä pääsevät paikanpäälle liikkeseen käykää myös siellä kurkkaamassa jos tarvitsevanne tavara olis tarjouksessa tai jos kiinnostaa käydä kuuntelemassa Hevarin, Wahlstenin tai RW-valjaisen edustajaa niin sinne siis!! Ja jos tarvetta uudille loimikasseille niin niitäkin saa sieltä 5€/kpl, voin suositella sillä Maxin loimet eivät enään kulje kuin Kymen Ravin ja Ratsun kasseissa!! ;)

Joten muistakaahan käydä kurkkailemassa TÄÄLTÄ  tai jos ette vielä ole tykänneet heidän facebook sivuistaan niiin TÄNNE  !! :) Ja näyttäisi olevan jo nyt jotain tarjouksia!

kuva kopioitu heidän facebook sivuilta.
-Suvi


4 kommenttia:

  1. Oho, täytyyki mennä vierailemaa ja katteleen tarjouksia! :D

    VastaaPoista
  2. olisin painanut tuosta linkistä vasemmalla hiirellä että avaan uuteen välilehteen, mutta tulikin tuo älä muuten kopioi. Miten sait sen? Toihan on nimittäin tosi kätevä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äh en muista yhtään ja nyt oon puhelimella mutta voin huomenna katsoa. ja tuonkin pystyy harmiksi sivuttamaan kun painaa tarpeeksi monra kertaa ja estää ponnahdusikkunat. :/

      Poista
    2. http://blogihelppi.blogspot.fi/2012/08/kuvien-ja-sisallon-kopioinnin-seka.html#comment-form tuolta löydät apua! :)

      Poista