17. toukokuuta 2013

Perhosia mahassa!

Nyt jo jännittää ihaaan sikana, vaikka vielä ois Maxin viimeistelyt edessä mutta eipä sekään paljo helpota ku ajellaan vaa kiitolaukkaa koska totesin että viime startissa kokeiltu lämppä toimi paljon paremmin kun että lämitettäis kiitolaukkaa sillä ei käyny yhtää niin kovin kierroksilla ja oli ehkä astetta helpompi ajaa.
Huomenna ollaanki sit tosi aikasin raveissa kun lupasin Emmalle että pääsee meijän kyydissä ku menee töihin ni sen pitää olla 11 maissa sielä ja Maxilla tosiaan se 7 lähtö.. No ei voi mitään sillä on ainaki aikaa katella maisemia sitte! :D Mutta ei tää viikko oo ongelmitta sujunu.. Keskiviikkona olin ajamassa ja mentiin suht rauhassa alku lenkistä mut sit ajoin reippaamman pätkän ennen kuin käännytää ympäri ja siinä samassa mutkassa missä on kuunneltu koiria ja siinä on myös tullu vastaan koiria ja alko Maxi jo vähä mutkitella ja käskin eteenpäin no Maxipa näki perhosen ja oli sitä mieltä että nyt riiittää nyt lähetään kotiin! Ja kyllä koirista on tullut tästä eteepäin myös keltaisia ja ne lentää ja ne on 50 kertaa pienempiä! :DD No kyllä me sitte ojan kautta vaihteeks käytiin kun ei tie riittäny Maxin sivuloikkaa mutta reikiä ei tullu ja päästiin lopulta sissille asti kääntymään ympäri ja loppupeleissä pirun lujaa kotia! :D

Ja ihanaa lisää kuvia Lahdesta!! <3 Kuvat on julkaistu kuvaajan luvalla. :)


Kierros matkaa maaliin!


Maxi eiii mennä ennätystä uusiks! No meni silti!
 Toivottavasti lauantaina päästäis rahoilla taas, plussaa kyllä jos oltais kolmen joukossa! Päästään kummiskin nyt sen kahen sekunnin turvin matkaan! :) Ja harmittaa ihan sikana kun en ilmottanu ens tiistaiks teivoon. :/ Olis ollu suht tasanen lähtö ettei mitään nopeita muitakun Ruffs Mo, mutta jälkiviisaus on paras viisaus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti