6. toukokuuta 2013

2 ponia eikun 1..

Tänään oli vielä pieni irrottelu Maxin kanssa ennen torstain starttia, koska keskiviikkona sitten viimeistellään niin tänään sitte päästeltiin menemään kotia kohti kokomatka kiitolaukkaa, millonkohan toi poni oppii ottaa vähä iisimmin? :D Ja tosiaan otsikkoon palaten niin voi luoja käytävällä Maxi onku mikäki lahna "mä en haluu lenkille" -"et varmasti vedä kireemmälle, pullistelen varmasti lisää" tms.. Ja laahustaa narun verran perässä ku kävellään ponilasta vintille hakee kärryjä.. arghh meinas palaa ihan hermo.. :D No kärryt perää ja ei tarvii kerran ku imasta ni herra lähtee tykin suusta ja aivan eri poni ku valjastaessa, huhhu kyllä tänään jos ois kello ollu ni olis varmaa silmät tippunu päästä, jätkä painaa ravilla minkä kintuistaan pääsee jonka päätteeks keulimalla vaihtaa kiitolaukkalle ja vauhti vaan kiihtyy. :D Sai pidellä naurua ku päästiin kotia ku yleensä viimsesen ylämäen päällä heittää iha stopin tänään vauhti jatku alamäen alas ja ihan ite kurvas radalle halus pitemmät loppu kävelyt. Onkohan sillä korvien välissä nyt jotain häikkää? :DD No toivotaan et pysyy tollasena virtapiikkinä torstainakin ja kipittää ittensä ees rahoille. :)
Saatiin kyllä tänään myös päivän naurut asiasta että mitä tapahtuu kun mulla ei enään ikä riitä ajaa Maxilla kilpaa. Tarkat kriteerit kuultuaan äiti totes että jooo ehkä sun on parempi siirtää Maxi eläkkeelle 2.7.2014 lähtien. Ai että mitä no eihän se nyt sillon vielä Tomihan saa ajaa kilpaa 25.3.2015 asti ja sen jälkeen mulla on vasta ongelma edessä..

Mistä löydän kuskin joka:
-kuuntelee ohjeita, mutta osaa tehdä omia ratkasuja tilanteen vaatien
-osaa tukea mutta käskeä samalla
-osaa ajaa sillä ravia, ei peitsiä
-hallitsee ton tilanteessa kun tilanteessa
-ja kaiken lisäks vielä sais sen kulkemaan ennätysvauhtia ja vielä pärjäis sillä
-oma poni ei juokse Maxin sarjoissa
-pystyy ajamaan jokasen lähdön mihin toi pitäis ilmottaa
-ei tee ohareita
-pystyy lähtemään kauemmaksikin raveihin jos sarjoja ei lähellä

ei mun mielestä yhtään liian vaativat kriteerit, paitsi ehkä 10vuotiaalle just kortin saanelle mutta sellasta me ei sitten etitä vaan jo ehkä vähän kokeneempaa kuskia! :) Mutta onneks tää ei oo tän hetken murhe mutta 1,5 vuotta menee suht nopeesti joten kyllä tälläsiä asioita pitää miettiä. :)

Tällä kertaa siis vähän erillaisempaa juttua! :)

Maxi vauvana!
-Suvi

2 kommenttia:

  1. Maailman söpöin Maxivaavi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oota vaan ku lisään siitä loput sitku on sen synttärit ;D

      Poista