1. helmikuuta 2013

take it easy!

Heissuliveii!

Tänään jopa kerkisin tallille asti kun ollut vähän kiirettä tää viikko.. Taino keskiviikkona olin jumissa Tapiolassa koska meijän liikkatunnit oli siirretty sinne ja bussit kulki vähä huonosti sen myrskyn takia joten en kerinny tallille ja eilen oli sitte autokoulua!
Mutta tänään ahkerana tallilla pakkasin kaikki tavarat sunnuntaiks. Sitä loimien määrää mitä saa ottaa mukaa ku joutuu kopin takana seisottamaan tota vilukissaa.. Tallilla kun vietti sen 2,5tuntia ni sai siinä välissä onneks kakkuakin koska, Riku (Emman isä) voitti päivällä forssan lounareissa 200 kerran joten onhan se syy syödä kakkua! ;)
Maxin kanssa käytiin vähän narusta kävelemässä ja intoa riitti sai vaan roikkua narun päässä et pysy mukana ja aina jos himmas tai koira tuli eteen niin korvat luimussa samantien. Onko tää sit hyvä vai huono ni en oikeesti osaa sanoa! :D Huomenna Maxi heti aamusta aisoihin ja viimeistelyt ja pesut ja sunnuntaina ollaan valmiita vallottamaan Pori, eiku siis haetaan sieltä kelpo suoritusta! :) Sais ees rahaa taas niin ollaan tyytyväisiä ja menis muista ohi ja ei laukkas ni perfect! :)

Anteeksi että jouduttte taaas kattomaan vanhoja kuvia mutta uusia ei tällä hetkellä ole. :/

-Suvi&Max

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti