5. helmikuuta 2013

:)

heipodeiii!!

Maxi palautunu Porin reissusta hyvin, ehkä liiankin hyvin.. Tänään päästiin 10m kävellen jonka jälkee kaasu oli jo pohjassa ja ohjista katos tuntuma ku herra löi pään rintaan ja pisti menemään.. Joo ehkä olis pitäny se ilmottaa ens sunnuntaille Vermoon mutta milläs ajan ku oon Seinäjoella no ehkä se kestää odottaa 16pvä asti jos se ei tässä välissä vaikka murhais ketään eikä kauheen montaa kertaa kävis ojassa tai mitäään muutakaan! :D Mutta vieläkin kyllä fiiliksen ihan katossa sunnuntaisesta, varsinkin kun eilen syötiin kakkua oikee isolla porukalla ja kaikki vaa kauheesti kehu Maxia ja papan yks ystäväki että " ei olis tälläsiä juhlia jos ei ponin eteen tehtäs töitä" nojoo ei olis ei, mutta onneks tehään ja on aihetta välillä syödä kakkua! :)

Perjantaina Maxin jätän Julian ja Sofian ( talliapulaiset 11v) hoivaan viikonlopuks (ja kyllä Emma kattoo niitten perään) ja saavat ajella sillä ja muutenkin hoitavat mun hommat tallilla, koska koulun jälkeen perjantaina otan suunnan kohti Kouvolaa ja lauantai aamulla suunnataan Seinäjoelle sinne kuuluisaan poniravigaalaan! Dipaudui vähä ehkä jänskättää että mistä hyvästä se kutsu nyt oikeestaan sitten tulikaan ;) Kuvamateriaali yritän saada reissusta mutta mitään en lupaa julkaisenko niitä täällä! ;)

Mutta Porin voittokuvaa odotellessa ja valmistautuessa torstaina koulussa pidettävään suulliseen esitykseen poniraviurheilusta voin ehkä todeta jo tässä vaiheessa että oikein mukavaa viikoloppua mihin sitten suuntattekin! Jos en siis vielä ennen perjantaita innostu kirjottelemaan! Ja Seinäjoella tavataan ketkä sinnepäin on tulossa! :)


Valitettavasti tällä hetkellä ainoat kuvat Porista.. :( koska meijän hovikuvaaja äiti ei ollut matkassa mukana!

-Suvi & Max

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti