15. helmikuuta 2013

perjantaiperjantai!

Moikka,

Taas ilmottautuu laiska bloggaaja.. Mulla olis vaikka mitä kerrottavaa mutta en vaa saa aikaseks kirjotettua.. Ja pari haastettakin kummittelee tuolla luonnoksissa mutta ei vaan jaksa. :/ huomaa todenteolla et oon nyt alkanu oikeesti panostaa kouluun ja siihen että kerkii Maxia reenaamaan kunnolla!

Tänään oli Maxilla viimeistely päivä ja lähin ajamaan ni oli ihan iisi mutta oltii jo melkeen kääntöpaikalla ni näki koiran ja päätin että käännän sen ite ympäri ettei käy niiku viimeks että pääsee karkuu. No Maxi sitte päätti lähtee kiitolaukkaa ja siiinä ei sitte mitään mahtanu sai repiä ja repiä ja ei muuten hiljentäny.. Lumipenkat vaa pöllys ku yritin hiljentää sitä niitä päin ja näkyvyyski oli lopulta nolla joten huomenna toivon että selvitään molemmat hengissä radalta pois ilman hylkyä ja rahasijakin olis ihan mukava! Ja ette varmaan kukaan usko mutta tänään huippunopeus timerin kanssa 1.29.. Maxi hieman vei mua.. :D Ei tosta kirpusta uskois että pääsee kintuistaa noi lujaa :DD

Huomenna aattelin että jos vaan ehdin ja jos puhelimella saan jotain aikaseks niin kuvaisin videopostaus tyyppisesti sitä kun valmistelen raveihin lähtöä mutta se saattaa kyllä jäädä haaveksi kun alkaa aamusta kädet tärisemään ja sydän hakkamaan ja muutenkin kun alkaa jännittämään mutta jos sitte vaikka paljon kuvia jos ei videosta tuu mitään! Ja onhan mulla tosiaan toinenkin haaste.. Miten saan videoita tänne? hihhiih blondi. :)

Mutta startin jälkeen voiki sitte olla että pidän vähän pidemmän postaustaoun, taino se jää nähtäväksi! :)


Porin voittokuvaki oli ilmeestyny Porin sivuille! :) ©Merja Levy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti