28. tammikuuta 2014

:)

Maxi vietteli muutaman lomapäivän viime viikonloppuna (käsittää siis mun keskiviikosta-sunnuntaihin.. :D ) kun oli Tomilla ja siinä välissä Risto ( Väre) oli kengittäny Maxin ja vaihtanu vähä pidempää hokkia alle. Lauantaina kun pistin valjaisiin niin ihanku ois eri ponin siihen pistäny, siis ravi luisti ja vauhti oli oikeesti sellasta että en oo ikinä varmaa ajanu tolla noin helposti noin lujaa ja se että toi poni meni ite! Oon vieläki kyllä nii tyytyväinen siihen vaikka onhan se kaikenmailman jekkuja tässä taas keksiny.. Sunnuntaina sain tuntea polvet koppakärryjen etuvanerissa kun Maxi reippaasta hölkästä veti täys stopin kun näki pellolla peuroja.. No kotiin päin päätti heittää ympäri ja pientä sirkus ponin virkaa oli taas mukana.. Mutta täähän on pientä tähän meijän oikeeseen herra riehujaa..

Maxin tarhan vieressä on pihatto+tarha jossa siitostammat 3kpl ja yksi 1v tamma. No  tää varsa keksi ensiks että Maxi juoksee siinä lankojen toisella puolella kun sille vähän irvistää, jatkoa seuras kun varsa alko etusella huitoo lankoja maahan. Meillä langat ei todellakaan oo kauheen matalalla ja siinä on varmaan 6 lankaa viime kesän takia kun Maxi tykkäs karkailla pihaton puolelle. No niitä korjaillu tässä tasasin väliajoin, kunnes lauantaina meen tallille ja Maxi on missä muualla kun pihaton tarhassa.. Siinä hetken mietin että näinkö ees jumalauta oikein. Mutta kyllä, kyllä näin.. No oli kuulemma alottanu tän leikin jo sitte pari päivää aikasemmin.. Lankojen yhessä kohtaa on portti kun on yhessä vaiheessa ollu koko tarha ponien käytössä mutta tammojen tullessa portti pistetty kiinni. Tää kyseinen varsa oli keksiny miten saa Maxin helpommin leikkimää, omin silmin näin sitte eilen kun otti alimmaisen langan kahvasta kiinni ja päästi irti.. Niin vain oli Maxi taas pihatto tarhassa.. No nyt on portin kohalla semmoset viritykset että ei enään kahvat aukee, mutta niin oli Maxikin tänään omassa tarhassa.

Sunnuntaina katotaan jos lähetään käymää Vermossa hiitillä kun ei kotona vieläkään pysty ajaa hiittiä ja 6.2 ois tarkotus startata Kouvolan illassa! :)

Ja enään ois 46pvä jäljellä sit tulee muutoksia tähänkin elämään! :) Vippiajee! <3


http://maxponi.blogspot.fi/2014/01/kysymyksia-tulemaan.html#comment-form ja muistakaas tonne vielä käydä laittamassa kysymyksiä! :)

1 kommentti: