1. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen!

Moikka!

Hengissä ollaan vaikka mitään ei oo kuulunukkaa. Kotona en oo kun ehtinyt pyörähtää joululomalla ja Pappa hoitanut Maxia sen aikaa mutta huomenna alkaa koulu joten nyt tarvii taas palata arkeen joten blogistakin tulee jälleen vähän aktiivisempi. :)

Maxia kerkesin viime viikolla ajamaan kaks kertaa mutta lenkkien sisällöt oli 7km hölkkää ja kiitolaukkaa mitä herra ite halus mennä, no liikuntaa sekin ja Maxi tykkää! Ainut miinus on että en oo putseja sillä nyt kotona taas käyttäny kun välillä kesken lenkin saan päähän piston mennä lumihankeen niin helpompi Maxin hangessa mennä ilman putseja, mutta nytkun sataa vettä ja viidesta ajokerrasta neljällä kerralla Maxin kannat on etusista ollu auki niin putseja tarvii taas alkaa käyttää näköjään. Ja nyt kun palataan takaisin reeniin olisi lauantaina tarkoitus ajaa jo hiittiä ja jos lämpösenä pysyy niin karvat lähtee sillä Maxilla on niin paksu karva että ei mitään rajaa!

Näillä näkymin Maxin olis tarkotus alottaa Vermossa 27pvä mutta katotaan miten hiiteissä ravi maistuu muuten alotetaan vasta helmikuussa! :)

Nyt kun lukijoitakin on jo 25, voisin jopa harkita arvontaa! Onko teillä lukijat toiveita että lahjakortti vai jotain heppakamaa? Saa ehdotella! :)

Ja postaustoiveita otetaan vastaan!! En tiedä aijonko enään viime vuodesta tehdä minkäälaista postausta sillä onhan Maxin ja mun starteista tehty jo noi postaukset! Mutta jos haluatte muuten viime vuodesta postausta niin toivomuksia kehiin! :)

-Suvi & Max

3 kommenttia:

  1. Tohon arvontaan olisi mielummin heppakamaa kivempi! :)
    Ps. Tää sun Bolgi on mun mielestä kyllä kiva, sillä teksti on selvää, etkä käytä liikaa hymiöitä

    VastaaPoista
  2. Rintaremmi nimellä tjsp arvonta olis kiva =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitä oon miettiny, ja toiseksi jotain ratsutarvikketta mutta sitten ollut myös mielessä 50€ lahjakortti. :)

      Poista