5. tammikuuta 2013

ongelmia..

Heippa!

Tää päivä ei oo vielä ees puoli välissä ja mulla on sellanen tunne et miks tää ei oo jo ohi. :(
Tänään kun menin aamusta jo tallille ku Emman piti kattoa kun ajan Maxilla hiittiä että miltä näyttää sivusta. No olin menossa siivoomaan karsinaa niin Emma tulee vastaa ja sanoo et Maxi ei sit aamulla kävelly kunnolla että ei tiiä mikä siinä on mutta ulos se oli kummiski sen laittanu että vähän liikkuis, no siivosin karsinan ja hain Maxin tarhasta no se tosiaan ei kävelly se oli sellasta epämäärästä loikkimmista.. Menin sitte sen kanssa talliin ja alettiin kattomaan ni molemmat etuvuohiset turvoksissa ja aristi niitä tosi paljon.. Emman äiti Mia tuli sitte kattomaan ja paineli niitä ja katto et onks selästä muka nii jumissa ettei sen takia kävele kunnolla kun Maxilla on parina keväänä ollu sitä ongelmaa mutta nyt ei löytyny selästä mitään. Mutta näköjään reijät jotka on tullut Maxin lyödessä päin niin oli nyt sitte vaan mennyt niin pahoiksi että tulehtunu ja keränny mätää sinne sisään että jalat on nyt sen takia sitten ihan tukit ja ei pysty kävellä kunnolla. :/ Nyt se raukka sitte seisoo karsinassa animalintexi kääreet jaloissa jos huomenna jo vähän olis helpottanu.

Tälle asialle ei vaan voi mitään mutta silti pistää ärsyttää kun just tänään olis pitäny ajaa hiittiä mutta ne on eläimiä ja minkä sille mahtaa. Ei mitään. :/ Ja tässä kaikessa tohinassa kun Maxi oli tarhassa yrittäny liikkua oli se sitte lyöny myös takaseen reijän, joten nyt sillä on sitten kolme neljästä paketissa.. Huvittavinta tässä oli se että Mian painellessa jalkoja ja kipeimpään jalkaa kun paineli Maxi näytti joltain kauheelta draamaquenilta kun yleensä se kattoo kauheesti kun jalkoja räplää ni nyt se käänsi pään ihan pois sillee "sattuuuuuuh". :D Te lukijat ette ehkä osaa kuvitella tätä tilannetta ja teidän mielestä ei välttämättä oo hauska mutta Maxin jos tuntee yhtään paremmin ja tietää ettei ole mikään herkkä oikeesti niin kyllä sille vähä piti nauraa. :D

Ja eilen kun kyselin hiittikavereita niin niitä ei tarvita ens viikonloppuna! Saa nähä päästäkö alottamaan ees 27pvä se jää nähtäväks, ja tietenkin riippuen kuinka nopeesti noi jalat paranee!

-Suvi & Max

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti