3. huhtikuuta 2014

Onko tää jotain unta?

Heippa!

Mietin varmaan 5minuuttia miten aloittaisin mutta tuntuu jotenki kauheen vaikeelta..  Ehkä siis pitää mennä vaa suoraan asiaan! :)

Maxille iski nyt pakkoloma.. Sillä on ajettu ohjat mahan alla kiinni kun saatiin klinikalta tälläinen neuvo sen selkä ongelmiin, toissapäivänä aloin valjastamaan niin ihmettelin kun arko mahan alustaa kun harjasin ja aloin kattomaan niin kivat joo herralla etujalkojen ihan auki plus vasemmalta jatku vähä kainaloon.. Maxilla on hieman ollut virtaa ja oikeesti painannu ohjalle joten syy selvillä heti, no nyt putsaillaan ja rasvaillaan että paranee ja sen jälkeen palataa reeniin! :)

Touho reenailee tosi hyvin, oon oikeesti yllättyny että se noin nopeesti on oppinu meijän tavoille ja tuloksia tulee joka lenkki lisää, tän takia mulle ei koskaan tuu mitään valmista ponia koska tykkään tehdä töitä sen menestyksen eteen vaikka välillä se tuntuuki aika turhalta mutta tässä tapauksessa oon iha innoissani! :)
12päivä käydään vähä näyttää rataa vaikka onhan toi radalla ollu mutta ennen ponihiittejä on hyvä käydä ku innostuin ja ilmotin molemmat sinne, Maxin kohtalo selvinnee lähempänä juokseeko mutta Touhis nyt ainakin! :)

Kummallekkaan en oo yhen ainooota sarjaa kattonu kun en haluu vielä alkaa hätäilee katotaa ne sarjat sitku ponit on siinä kunnossa että kehtaa starttiin tuua ;)

ja on muuten samalta päivältä!

paranemaan päin jo :)

2 kommenttia: