15. kesäkuuta 2013

Hyvin fiiliksin!!

Vitsit on taas nii mahtava fiilis et oikeesti on tehny jotain oikein! Maxilla todellakin johtui Porin huonompi esitys kengityksestä! Eilen Riku oli sitten vaihtanut hokki popot alle ja tänään ajattelin ajaa muutaman vedon sillä kilpavehkeistä ja Maxi yllätti toden teolla ja oli oma ittensä ja ravikin luisti niin mainiosti kun voi vaan luistaa! :)) JESJES! Näillä näkymin ensimmäistä kertaa koko mun poniuran aikana omasta reenistä saa ponin ilmottaa ykköstason suurkilpailuun!! Eli näillä näkymin Maxi starttais 30.6 Lahdessa ponien Suur-Hollola ajossa!!  :) Vaikka lähtö varmasti tulee olemaan kova ei se meitä lannista, osallistuminen on jo ehkä kunnia tollaseen isoon lähtöön. Ja ei todellakaan kolme ja puol vuotta sitte ois uskonu että toi pallero pääsee juoksemaan lähtöön jonka Billy voittanu 2008, jolloin myös ite oon ajanu samaisessa lähdössä Smedens Lill-Vinterillä joka oli sillon Emmalla reenissä, sillon kyllä vähän huonomalla menestyksellä poni heitti vikassa kurvissa ympäri mutta oltiinhan me jääty jo n.40m porukasta ja sillee.. :D

Nyt vaan tavallista reeniä alle ja kunnon hiitti ennen ilmoa ni eiköhän me olla valmiita kokeilemaan kuinka korkeelle päästään isossa lähdössä! :)

Ja tänään tarkalleen 
1 vuosi, 2 viikkoa ja 2 päivää kun saan ajaa vielä pikku poneilla kilpaa! Mitäs mä sitten teenkään? :(

Suur-Hollola 2008!

©Anette Naroma

3 kommenttia:

  1. siiiiiis kuka on Emma? Puhut siitä melkein joka postauksessa mutta en tiedä kuka hän on

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emma Väre. ja jos ano tietää yhtään poneista tai hevosista niin pitäisi tietää kyseinen henkilö :) Ehkä jo varmasti poni Billy Swe pitäisi olla tuttu. :)

      Poista
    2. taino ehkä väärä sanamuoto, siis jos tiedät raveista tai poniraviurheilusta jotain. :)

      Poista